Breaking news

Vermoedelijke opstellingen Dortmund-Club Brugge: ‘Krmencik krijgt kans’

Lombaerts waarschuwt Club Brugge: Een beest, lastig om te verdedigen

Lombaerts waarschuwt Club Brugge: "Een beest, lastig om te verdedigen"

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 12:45di 20-10-2020 om 12:45

Club Brugge neemt het dinsdagavond op tegen Zenit in de Champions League. Nicolas Lombaerts (35) kent die ploeg natuurlijk heel goed. Lombaerts waarschuwt in Het Laatste Nieuws vooral voor centrumspits Artem Dzyuba.

"Ik heb nog tegen hem gespeeld en met hem getraind. Een beest, hé", geeft hij aan. "Lastig om tegen te verdedigen. Hij is een grote targetman en heeft best goede voeten. Dzyuba is trouwens degene die de strafschoppen trapt. Op de wijze van Eden Hazard, hij wacht tot de doelman een hoek kiest". Ook Sardar Azmoun is een lastige klant. "Hij heeft een enorme détente, is snel en hij scoort gemakkelijk."

Zenit heeft echter ook minpunten. "Ze missen achteraan wat snelheid. Al hebben ze met Rakitskiy en Lovren natuurlijk ervaring genoeg. In de rug kan er wat ruimte komen. Dat kan Club proberen uitbuiten."

Toch start Zenit als favoriet. "Ik heb de indruk dat de Russische ploegen nog altijd onderschat worden. Natuurlijk is Zenit geen Real Madrid of Chelsea - ze gaan Club Brugge wellicht geen pandoering geven. Maar ze komen er net onder én ze zijn nog altijd even ambitieus. Ze willen eindelijk eens de kwartfinales van de Champions League halen. Op papier zijn ze beter dan Club Brugge. In Rusland verwacht iedereen dat ze winnen en ik eigenlijk ook. Alleen is dat geen garantie."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kan Club Brugge iets gaan rapen in Rusland?

Ja
52%
Nee
48%
(126 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws