Vandenhaute ziet Anderlecht zwalpen: Het gaat niet goed met de club

Vandenhaute ziet Anderlecht zwalpen: "Het gaat niet goed met de club"

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 12:30di 20-10-2020 om 12:30

Laatste update: dinsdag 20 oktober 2020 om 12:35di 20-10-2020 om 12:35

Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute was maandagavond te gast bij Radio 1Ook hij kan voorlopig niet voor een ommekeer zorgen, maakt blijft ook na de 2-2 tegen Oud-Heverlee Leuven hoopvol. 

"De eerste helft ging heen en weer tegen een vrij sterk en uitgekookt Leuven. Op het ideale moment voor de rust kwamen we 2-0 voor. En dan moeten we in staat zijn om dat vast te houden", geeft Vandenhaute daar aan.

Vandenhaute geeft aan dat het vooral een mentale kwestie is. "Het is niet alleen in de hoofden van de spelers en van de trainersstaf, het gaat gewoon niet goed met de club. De club heeft het heel moeilijk gehad de voorbije jaren. De club is gewoon om te winnen. Anderlecht was een ploeg van winnaars. We wonnen altijd, ook al speelden we niet goed. We zijn dat winnen kwijtgespeeld."

Vandenhaute doet echter alles om het tij te keren. "Ik ben ervan overtuigd dat we dat gaan terugvinden, ook al omdat ik elke dag merk hoe er in de club wordt gewerkt. We hebben al stappen gezet en zetten er nog. We moeten heel actief op zoek naar dat déclicmoment, dat komt niet vanzelf. We werken daar keihard naartoe."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Haalt Anderlecht PO1?

Ja
27%
Nee
73%
(623 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws