Joos ziet uitgesproken Gouden-Schoen winnaar: Dan kom je snel bij hem uit

Joos ziet uitgesproken Gouden-Schoen winnaar: "Dan kom je snel bij hem uit"

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 11:00di 20-10-2020 om 11:00

Raphael Holzhauser kent een absoluut topseizoen bij Beerschot. Hier en daar schuiven enkele stemmen de Oostenrijker dan ook al naar voor als Gouden Schoen-winnaar. Het panel van Extra Time was verdeeld over de kwestie.  

Door de onderbreking van de terugronde in het voorbije seizoen, wordt de Gouden Schoen uitgereikt op basis van enkel de heenronde. Wie nu goed presteert maakt dus meteen een veel grotere kans op de felbegeerde prijs. Met zeven goals en zes assists heeft Holzhauser zijn start alvast niet gemist.

Dat is echter niet genoeg om het panel van Extra Time te overtuigen. "Tegenwoordig ben je al een kandidaat als je vijf goals maakt", citeert Sporza Wesley Sonck. Ook Arnar Vidarsson vindt Holzhauser geen Gouden Schoen-kandidaat? "Hij is een goede speler, maar laten we er nu geen Gouden Schoen van maken."

Wie wel overtuigt is, is Filip Joos. "Voor de Gouden Schoen met je kijken wie de beste speler is in de Belgische competitie, of wie het meeste impact heeft. Dan kom je op dit moment toch al heel snel bij Holzhauser uit. Je hoeft ook niet voor een grote club te spelen om de Gouden Schoen te winnen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Verdient Holzhauser de Gouden Schoen?

Ja, hij is de beste dit seizoen
29%
Nee, er zijn er die beter zijn
71%
(183 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws