'Traoré geeft signaal af aan Europese topclubs en tekent megacontract bij Wolves'

'Traoré geeft signaal af aan Europese topclubs en tekent megacontract bij Wolves'

20-10-2020 09:45

Adama Traoré heeft zich met zijn spel in de kijker gespeeld van Liverpool en FC Barcelona. De sterke Spaanse aanvaller hoeft echter niet te vertrekken bij Wolverhampton Wanderers, dat hem een megacontract aangeboden heeft.

Dat meldt de Engelse tabloid The Sun. Traoré kwam in 2018 voor ongeveer 24 miljoen euro over van Middlesbrough en maakte in zijn tijd bij Wolverhampton een verpletterende indruk. Dat is ook Liverpool en Barcelona (de club waar Traoré in de jeugd actief was) opgevallen. Van concrete interesse is nog geen sprake, maar beide clubs houden de situatie van de aanvaller in de gaten.

Naar verluidt staat Traoré zelfs op het punt om een nieuw contract bij zijn huidige club te tekenen. De Spanjaard kan zijn handtekening zetten onder een nieuwe deal, waardoor hij ongeveer 110.000 euro per week gaat verdienen.

Traoré maakte de afgelopen transferperiode ook zijn debuut voor het Spaanse nationale elftal en is inmiddels terug bij Wolverhampton. Trainer Nuno Espirito Santo maakt zich niet druk over alle verhalen rondom zijn aanvaller. "Speculaties over onze spelers doen ons niets. We weten wat we moeten doen", wordt hij geciteerd door The Sun.