De eerste analist is al om: Lang is een echte versterking voor Club Brugge

De eerste analist is al om: "Lang is een echte versterking voor Club Brugge"

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 15:25ma 19-10-2020 om 15:25

Standard en Club Brugge deelden dit weekend de punten. Tijdens het 1-1 gelijkspel in Luik mocht Noa Lang zijn debuut vieren bij Blauw-Zwart. Ondanks dat de invaller slechts 45 minuten kreeg, overtuigde hij al Alexandre Teklak.

Aan de pauze hield Philippe Clement Emmanuel Dennis in de kleedkamer. Terwijl de Nigeriaan weinig kon klaarmaken tegen Standard, maakte Lang het Standard op de flank wel moeilijk. De 21-jarige speler kwam pas net over van Ajax, maar gaf in zijn eerste optreden meteen zijn visitekaartje af.

"Hij kan het spel versnellen", aldus Teklak, analist bij La Dernière Heure. Het voordeel van Lang is dat hij zowel op links als op rechts kan spelen. "Hij kan op beide flanken in actie komen en waarom ook niet achter de spits?", vraag Teklak zich af? "Lang is explosief. Eén ding staat vast, hij is een echte versterking voor Club Brugge."

Ondanks dat Lang al 21 jaar is, kwam zijn grote doorbraak er bij Ajax nooit. In de Eredivsie kwam hij slechts 16 keer uit inclusief zijn duels voor Twente op huurbasis. Slechts goed voor 863 speelminuten, maar wel 4 doelpunten en 1 assists. Club Brugge huurt Lang voor één seizoen, maar moet de Nederlander daarna wel definitief overneme

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws