Vormer vuurt Club Brugge nog wat aan: Gaan voor de tweede plaats

Vormer vuurt Club Brugge nog wat aan: "Gaan voor de tweede plaats"

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 12:15ma 19-10-2020 om 12:15

Laatste update: dinsdag 20 oktober 2020 om 07:54di 20-10-2020 om 07:54

Club Brugge speelt dinsdag haar eerste poulematch in de Champions League tegen Zenit. Ondanks de coronabesmettingen in de kern heeft Ruud Vormer er vertrouwen in. De Nederlander wil doorgaan in de groep met Lazio en Borussia Dortmund. 

"We gaan er alles aan doen om morgen punten te pakken tegen Zenit", vertelde hij voor afreizen aan Sporza. "De verwachtingen zijn goed, ook al is het een groot team met een groot budget. Het is leuk dat we eraan beginnen, hier doe je het voor als voetballer."

Vormer komt niet voor een bijrolletje. "De doelstelling in deze Champions League-campagne? Dat gaan we zien. Iedereen wil tweede worden in de groep, wij ook. We staan er goed voor. Ik denk dat de sterkte van de kern ongeveer hetzelfde is als de voorbije jaren. Ik denk niet dat we minder zijn dan we waren op dit moment vorig jaar." 

Corona kan wel een spelbreker worden. Simon Mignolet, Odilon Kossounou en Michael Krmencik zijn besmet. "Het nieuws van de coronabesmettingen is natuurlijk even aangekomen. Ik had het niet meteen verwacht, maar het kan gebeuren. De groep gaat er goed mee om. Het hoort erbij, we moeten ermee leren leven en gaan gewoon door."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Club Brugge punten pakken op Zenit?

Ja
42%
Nee
58%
(98 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws