Alles op Real Madrid: 'Barcelona pakt het anders aan in Champions League'

Alles op Real Madrid: 'Barcelona pakt het anders aan in Champions League'

19-10-2020 10:15

Ronald Koeman gaat tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Ferencváros rouleren om zo sterk mogelijk voor de dag te komen tijdens El Clásico van aanstaande zaterdag. Een aantal sleutelspelers worden naar verluidt buiten de basis gelaten door Koeman.

Met dat nieuws pakt El Mundo Deportivo maandagochtend uit. Barcelona neemt het dinsdag in het eigen Camp Nou op tegen de Hongaarse ploeg, maar gaat dat doen zonder Marc-André ter Stegen, die nog geblesseerd is. Neto neemt zijn positie, net als tijdens de wedstrijd tegen Getafe, over. 

Koeman is van plan om Sergi Roberto en Gerard Piqué rust te gunnen tegen Ferencváros. Zij worden vervangen door Junior Firpo en Ronald Araujo. Daar houdt het echter nog niet op: ook Sergio Busquets, Lionel Messi en Antoine Griezmann krijgen waarschijnlijk rust tegen de Hongaarse club. Carles Aleñá, Francisco Trincão, Pedri, Riqui Puig en Miralem Pjanic gaan mogelijk starten in het Champions League-duel.

Ansu Fati en Philippe Coutinho keren ook terug in de basis van Barça, weet Mundo Deportivo. Beide aanvallers zaten tegen Getafe op de bank. Barcelona neemt het op 24 oktober op tegen Real Madrid met waarschijnlijk Thibaut Courtois in doel, maar nog zonder Eden Hazard.