Kompany steekt hand in eigen boezem: Maakt deel uit van mijn groeiproces

Kompany steekt hand in eigen boezem: "Maakt deel uit van mijn groeiproces"

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 23:55zo 18-10-2020 om 23:55

Anderlecht blijft in het zelfde bedje ziek, ook tegen OH Leuven werd een voorsprong in het slot weggegeven. Vincent Kompany steekt de hand in eigen boezem.

"Ik zoek geen excuses, ik had bet beter moeten doen als coach", ging Kompany zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg na afloop. "Ik had de spelers een oplossing moeten aanbieden om deze situatie te controleren. Dit maakt deel uit van mijn groeiproces als mens en als coach", laat Kompany verstaan tegenover Sporza.

Kompany is scherp voor zichzelf, de spelers neemt hij echter in bescherming. "Ik kan ze niks verwijten qua inzet, ze hebben alles gegeven. We haalden ons niveau niet, maar ik verwijt het mezelf meer dan de spelers", aldus de coach.

"Ik leg de lat zeer hoog voor mezelf", vervolgt Kompany. "Als speler heb ik een hoog niveau gehaald door geen excuses te zoeken en eerlijk te zijn tegenover mezelf. We moeten hierover praten en vooral leren. Dit is niets nieuws, maar we moeten er voor zorgen dat dit niet meer gebeurt", besluit Kompany.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws