Club Brugge reageert op coronanieuws: Hopelijk niet nog meer besmettingen

Club Brugge reageert op coronanieuws: "Hopelijk niet nog meer besmettingen"

18-10-2020 22:00 Laatste update: 22:00
4

Ook Club Brugge blijft niet gespaard van het coronavirus. Bij de laatste tests kwamen enkele besmettingen aan het licht waardoor Club gehavend aan zijn CL-avontuur begint. Vincent Mannaert, die overigens ook besmet is, reageerde op het nieuws tegenover VTM Nieuws.

Simon Mignolet, Odilon Kossounou, Michael Krmencik en algemeen directeur Mannaert zijn de pechvolgels die besmet zijn geraakt. Die laatst genoemde reageerde op het onfortuinlijke nieuws. "Noch de drie spelers, noch ik vertonen symptomen. Maar het gaat natuurlijk om spelers, die net zoals wij van het bestuur, nog contacten buiten het voetbal hebben gehad", vertelt de directeur.

Club Brugge kan tegen Zenit al zeker niet rekenen op het drietal, de schrik zit er echter in dat er nog andere spelers besmet zijn geraakt. "Hopelijk volgen er niet nog meer gevallen bij de volgende testronde", houdt Mannaert zijn hart vast.

Club Brugge opent zijn Champions League campagne tegen het Russische Zenit Sint-Petersburg. De wedstrijd vindt plaats op dinsdag, Zenit speelt thuis.