Voet ziet droomdebuut bij Mechelen in rook opgaan: Dat gaf een adrenalinekick

Voet ziet droomdebuut bij Mechelen in rook opgaan: "Dat gaf een adrenalinekick"

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 19:27zo 18-10-2020 om 19:27

Het leek een droomdebuut te worden voor Siemen Voet bij KV Mechelen. De jonge verdediger scoorde zaterdag de 1-0 tegen KV Kortrijk, maar hij zag hoe zijn ploeg na de rode kaart van Kaboré helemaal in elkaar stuikte en alsnog verloor met 1-2.

Door de positieve coronatest van Bushiri en de ziekte van Peyre kreeg Voet zijn kans vanWouter Vrancken bij Mechelen. Een overwacht debuut, maar de huurling van Club Brugge er klaar voor. "Met de hele coronatoestand weet je dat je als voetballer altijd klaar moet houden", vertelde hij aan Het Laatste Nieuws. "Zaterdagochtend kreeg ik een berichtje van de coach dat ik zou starten omdat Thibaut (Peyre, red.) zich ziek voelde. Dat gaf een adrenalinekick. Maar ik was er klaar voor."

Voet leverde een knappe prestatie af tegen Kortrijk. Dankzij zijn doelpunt leek Mechelen zelfs op weg naar de overwinning. "Lange tijd leek het op een droomdebuut uit te draaien. Heel het team speelde een goede match. Mijn debuut is zonder problemen verlopen. De groep heeft me prima geholpen en ik ben ondertussen ook goed geïntegreerd in de ploeg. Ze gaven me vertrouwen. Voor mij persoonlijk is dat doelpunt mooi, maar uiteindelijk kopen we daar niets mee. Jammer", besloot Voet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws