Hanche-Olsen scoort bij debuut, maar verliest zwaar: Dit is KAA Gent onwaardig

Hanche-Olsen scoort bij debuut, maar verliest zwaar: "Dit is KAA Gent onwaardig"

18-10-2020 18:51 Laatste update: 18:51
3

Scoren in je debuutwedstrijd, daar droomt elke voetballer van. Andreas Hanche-Olsen deed dat zaterdag bij KAA Gent, maar hij ging met zijn nieuwe ploeg nadien wel zwaar onderuit. De Buffalo's verloren met 5-2 op het veld van Cercle Brugge.

Hanche-Olsen maakte vroeg in de wedstrijd de gelijkmaker, maar zag zijn ploeg nadien helemaal in elkaar stuiken. "We kenden een moeilijke start, maar al snel stond de gelijkmaker op het scorebord", vertelde de jonge Noor aan de website van Gent. "Toen kon alles nog, maar als je op het einde van de rit vijf tegendoelpunten slikt, moet je niet te luid spreken."

"Ik ben hier nog niet lang, maar dit is KAA Gent onwaardig. Ergens zelfs beschamend", vervolgde Hanche-Olsen "Ik had het gevoel dat we in de belangrijke zones niet geconcentreerd genoeg waren. Als je ziet dat twee tegendoelpunten uit hoekschop komen, wil dat toch wat zeggen. Naast de concentratie was de intensiteit ook niet op niveau. De conclusie is duidelijk: het moet een pak beter, want hier kunnen we niet tevreden mee zijn."