Leko krijgt motor van Antwerp aan de praat: Het was kwestie van killer instinct

Leko krijgt motor van Antwerp aan de praat: "Het was kwestie van killer instinct"

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 17:33zo 18-10-2020 om 17:33

Royal Antwerp FC kende zondag een moeilijke eerste helft op het veld van Zulte Waregem, maar na de rust kwam de ploeg van Ivan Leko helemaal los. Dankzij de 1-3 overwinning nestelt de Great Old zich in de subtop van het klassement. Coach Ivan Leko is uiteraard heel gelukkig.

"Ik denk dat het voor de neutrale toeschouwer een heel aangename wedstrijd was, met twee teams die alleen aan aanvallen dachten", vertelde Leko volgens Sporza na de wedstrijd. "Wij startten slecht, al hadden we ook wel onze kansen. Het was een kwestie van killer instinct."

"Ik heb me tijdens de rust boos gemaakt, omdat we de grinta misten om te scoren", vervolgde de coach van Antwerp. In de tweede helft waren we wel die vijf procentjes beter, met drie goals en veel kansen om er nog meer te maken. Maar ook Zulte Waregem had nog kansen."

De Great Old kan opnieuw naar boven kijken. "Na een moeilijke voorbereiding, onder meer door de coronasituatie, ben ik heel blij met deze zege. Aan de derby denken we nu nog niet. In onze situatie kunnen we echt niet verder vooruit kijken dan de eerstvolgende match", besloot Leko.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws