Veel slechter debuteren kan niet: rode kaart voor Mirallas bij Gaziantep

18-10-2020 16:14

Kevin Mirallas koos deze zomer verrassend voor een transfer naar Gaziantep. De voormalige Rode Duivel moest voor doelpunten gaan zorgen bij de Turkse club. In zijn debuutwedstrijd kon onze landgenoot alvast niet overtuigen.

Mirallas begon als basispion aan het duel, maar stond uiteindelijk nog geen half uur op het veld. In de 28ste minuut kreeg de aanvaller zijn tweede gele kaart onder de neus geschoven na enkele akkefietjes met zijn directe tegenstander. Meteen een debuut in mineur voor Mirallas, die al een slecht jaar bij Antwerp achter de rug had.

Op de koop toe staat zijn ploeg Gaziantep bij het moment van schrijven op een 1-0 achterstand. Sidney Sam (die in het verleden nog een tester was bij RSC Anderlecht) scoorde in de derde minuut van de wedstrijd.