Update: 'Trainersontslag Muscat niet aan de orde voor STVV'

Update: 'Trainersontslag Muscat niet aan de orde voor STVV'

18-10-2020 14:30 Laatste update: 19-10-2020 14:25
9

Het ziet er niet goed uit voor Kevin Muscat, de trainer van STVV. Het Laatste Nieuws weet dat het er een crisisoverleg aan de gang is op Stayen. STVV verloor zaterdag kansloos van Beerschot met 6-3.

Muscat is nog maar sinds dit seizoen de hoofdcoach van STVV. Met een schamele 6 op 27 is hij bijzonder slecht gestart. STVV flirt nu met de degradatiezone en grijpt mogelijk in. Voorzitter David Meekers werd al opgebeld om een reactie te geven. "Ik heb niks te zeggen", klonk het kortaf. 

STVV kon dit seizoen nog maar één keer winnen in de Jupiler Pro League. Op de openingsspeeldag hakte het KAA Gent in de pan met 2-1. Daarna was het vooral kommer en kwel onder Muscat. In de laatste vijf wedstrijden kon STVV amper één puntje veroveren.

Update: Hoewel Muscat dramatische cijfers kan voorleggen, houdt het bestuur van STVV het vertrouwen in de Australiër. Dat vernam Het Belang van Limburg uit een bron binnen de club. 'Wel wordt er deze week duchtig gesproken met Muscat, voor wie Standard volgend weekend allicht de match van de laatste kans wordt', voegt het dagblad eraan toe.