Peeters klinkt ontgoocheld in Club Brugge: Niet verlopen zoals ik het wou

Peeters klinkt ontgoocheld in Club Brugge: "Niet verlopen zoals ik het wou"

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 09:50zo 18-10-2020 om 09:50

Daouda Peeters maakte zaterdag opnieuw deel uit van de Juventus-selectie bij de verplaatsing naar Crotone (1-1). De middenvelder kwam niet van de bank, maar na zijn debuut eind vorig seizoen is het een nieuw teken dat hij gestaag toewerkt naar zijn doorbraak. Peeters stelt zich graag even voor.

De jonge middenvelder voetbalde eerder voor Club Brugge. "Daar heb ik drie seizoenen gespeeld. Daarna is het niet verlopen zoals ik het wou, dus ben ik naar het buitenland vertrokken", klinkt Peeters toch wat verbitterd op het digitale huis van de Belgische voetbalbond. Dieper gaat hij er echter niet op in. "Toch een speciale keuze, maar ik voelde mij er wel goed bij. Dan ben ik een seizoentje naar Sampdoria gegaan, voornamelijk bij het tweede team."

"Na een half jaar ben ik gekocht geweest door Juventus", vervolgt Peeters, die zich natuurlijk even moest aanpasssen. "Nieuw land, nieuwe taal, nieuwe manier van voetballen ... Maar momenteel loont het wel. Het is moeilijk om te zeggen of dat een slechte keuze was of niet. Je weet niet of het ook zo gelopen was, als ik in België was gebleven. Moeilijke vraag, maar ik denk wel dat het een goede keuze was."

De tips van Ronaldo
Bij Juventus speelt Peeters samen met één van de allergrootsten van de huidige generatie: Cristiano Ronaldo. "Het is een kleedkamer vol met sterren, maar hij valt zeker en vast wel op", geeft onze landgenoot toe. "Ik heb al een paar keer contact met hem gehad. Hij is iemand die de jongeren ook wel helpt en tips geeft. Hij is één van die spelers die heel veel ervaring heeft", besluit Peeters lovend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij Peeters ooit een vaste waarde worden bij Juventus?

(86 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws