Holzhauser en Tissoudali maken met Beerschot gehakt van STVV

17-10-2020 20:20
2

Beerschot en STVV hebben onder het toeziend oog van Didier Lamkel Zé voor een heus doelpuntenfestival gezorgd. Bij de rust stond het al 5-1 voor de Antwerpenaren. We kregen uiteindelijk een 6-3 eindstand.

Carnaval komt vroeg dit jaar, want in Beerschot heeft men dat op zaterdag al gevierd. De eerste helft was er eentje om vingers en duimen af te likken als Beerschot-fan. Een uiterst efficiënt Beerschot wist in die eerste 45 minuten maar liefst vijf(!) keer te scoren.

Het was Raphael Holzhauser die na twee minuten voetballen al voor het eerste doelpunt kon zorgen. Hij bediende even later Tarik Tissoudali die er 2-0 van maakte en scoorde in minuut 25 zelf nog de 3-0. Tissoudali en Loris Brogno konden net voor rust nog voor de 5-0 zorgen. In het absolute slot kwam Olexander Filippov nog met een kleine eerredder, maar de partij was al lang verloren voor de Kanaries.

Ook de tweede helft was bijzonder prettig om naar te kijken. STVV gaf zich dan toch niet helemaal gewonnen en ging toch voor een betere tweede helft. Het werd ook beloond met een doelpunt van Suzuki. Niet naar de zin van Beerschot, dat niet veel later een zesde doelpunt van de avond scoorde via Coulibaly.

In de uiterst bizarre wedstrijd kon Suzuki nogmaals scoren en het zelfs nog enigszins spannend maken met de 6-3 een kwartier voor tijd. Een doelpunt kregen we echter niet meer te zien.