Lampard looft Ziyech: Niet gespeeld sinds Nederlandse competitie stopgezet werd

Lampard looft Ziyech: "Niet gespeeld sinds Nederlandse competitie stopgezet werd"

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 11:21za 17-10-2020 om 11:21

Chelsea-manager Frank Lampard steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. De trainer kan zaterdag tegen Southampton voor het eerst beschikken over de van Ajax overgekomen Hakim Ziyech.

"Ziyech zit bij de selectie. Hij is niet fit genoeg om te starten, maar we hopen dat hij minuten kan gaan maken", geeft Lampard aan op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Southampton. "We hebben Hakim hier naartoe gehaald, dat voelt al als een lange tijd terug. Hij heeft niet gespeeld sinds de Nederlandse competitie stopgezet werd. Hij heeft hard gewerkt en ziet er geweldig uit op de training."

Lampard hoopt dat Ziyech meteen zijn stempel kan drukken op het elftal. "We willen zien waarvoor we hem naar de club hebben gehaald: om kansen te creëren en om de getalenteerde speler te zijn die hij is. Daar kijk ik echt naar uit." 

De Chelsea-manager kan tegen Southampton ook weer beschikken over Christian Pulisic. "Je kan zien dat hij niet kan wachten om weer aan de slag te gaan", sluit Lampard af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws