Mukairu stelt zichzelf voor: Krachtig, dynamisch en ik speel graag snel

Mukairu stelt zichzelf voor: "Krachtig, dynamisch en ik speel graag snel"

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 11:15za 17-10-2020 om 11:15

RSC Anderlecht haalde met Paul Mukairu een nieuwe aanvaller in huis. De twintigjarige Nigeriaan liet al veelbelovende dingen zien, maar zal zich uiteraard moeten aanpassen aan zijn kersverse omgeving. In zijn eerste interview klinkt hij alvast ambitieus.

Eerst stelt Mukairu zichzelf even voor. "Ik ben een vrij krachtige en dynamische speler. Ik speel graag snel en ik weet hoe ik een bal moet bijhouden", somt de aanwinst zijn kwaliteiten op bij rsca.be. "Maar ik weet ook dat ik aan mezelf moet werken. Ik ben nog jong en ik heb nog veel ruimte voor verbetering. Veel spelers hebben individuele doelen. Dat is bij mij niet het geval."

"Wat mij betreft zullen de ambities van de club mijn ambities zijn. Ik zal alleen tevreden zijn als de club tevreden is met het seizoen", verzekert Mukairu. Niet toevallig luidt zijn motto: 'Work hard, play hard'. "Ik ben opgegroeid met het overtuiging dat het belangrijk is om te werken en te bidden voor hetgene waar je voor werkt. Omdat ik geloof dat God je werk zegent", laat de Nigeriaan zijn geloof spreken.

"Vriendelijke" Kompany
Natuurlijk sprak Mukairu al met trainer Vincent Kompany. "Hij is vriendelijk en heeft me al wat advies gegeven", aldus de aanvaller. "Hij weet waartoe ik in staat ben en waar ik aan moet werken om een betere speler te worden. Over het geheel genomen vond ik de aanpak van de club goed. Het is een geweldige club, zeer professioneel, met veel vertrouwen in jonge spelers en veel ambities voor de toekomst."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws