Uitblinkende Vinicius doet Hazard vergeten: 'Dat is minder goed voor Hazard zelf'

Uitblinkende Vinicius doet Hazard vergeten: 'Dat is minder goed voor Hazard zelf'

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 10:24za 17-10-2020 om 10:24

Het seizoen dendert alweer door als een trein, maar van Eden Hazard blijft elk spoor ontbreken. De topaanwinst van Real Madrid is nog steeds op de sukkel door blessureleed. Gelukkig voor De Koninklijke heeft Vinicius Junior de hoogvorm wél te pakken. Dat zal Hazard stiekem wat zorgen baren, zegt Sport/Voetbalmagazine.

Zowel tegen Valladolid (1-0) als Levante (0-2) was Vinicius belangrijk met een treffer. 'De nieuwe talisman', kopte Marca al. 'Twee wedstrijden na elkaar scoren bij Real, daar is Eden Hazard voorlopig nog niet in geslaagd', maakt S/VM de vergelijking. 'Zijn goal in de 4-2-overwinning tegen Granada van 5 oktober 2019 blijft voorlopig de enige treffer die hij aantekende in het hagelwitte shirt.'

'Dat zijn directe concurrent blaakt van het zelfvertrouwen, is natuurlijk goed nieuws voor Real Madrid, maar minder goed voor Hazard zelf, ook al zegt Thibaut Courtois dat Eden 'binnenkort gaat ontploffen'. Die ontploffing is alleszins nog niet voorzien voor de Clásico van 24 oktober in Camp Nou', staat er te lezen.

'Waar eerst werd vooropgesteld dat de topper tegen FC Barcelona het nieuwe streefdoel was, is het vizier nu bijgesteld. Eden Hazard moet eerst zijn zelfvertrouwen herwinnen en in optimale fysieke vorm zijn alvorens er sprake kan zijn dat hij op het wedstrijdblad komt. Zowel speler als club willen geen enkel risico meer nemen', beseft S/VM.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Maakt Hazard het ooit nog waar bij Real?

(78 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws