Standard en Club hebben slechte reputatie: Schoppartijen wil ik niet meer zien

Standard en Club hebben slechte reputatie: "Schoppartijen wil ik niet meer zien"

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 10:07za 17-10-2020 om 10:07

Standard Luik en Club Brugge werken zaterdagavond de topper van de negende speeldag af. Yves Leterme, naast politicus ook fervent supporter van de Rouches, laat zijn licht schijnen over het duel. Hij ziet zijn grote liefde steeds sterker worden.

"De kans op Play-Off 1 is er, maar we houden de voeten op de grond", analyseert Leterme bij Sporza. "De zege tegen Charleroi was belangrijk, die tegen Beerschot ook. Er zit veel potentieel in onze ploeg en er zit nog groeimarge in. De jonge spelers kunnen nog groeien en het systeem van de trainer zal hier en daar nog bijgeschaafd worden."

Wat verwacht de oud-premier van de clash op Sclessin? "Club is vanavond de grote favoriet, maar Standard geeft weinig toe dit seizoen. Ik hoop op een gelijkspel", laat Leterme zijn hart spreken. "De afgelopen matchen tegen Club Brugge hebben we ook niet verloren. Maar ik hoop vooral een mooie match te zien."

"Club speelt met een elftal met een mix van ervaring en jong talent. Er zijn matchen geweest in het verleden die niet meer aanvaardbaar waren: schoppartijen, dat wil ik niet zien. Ik hoop op goed voetbal", besluit Leterme.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie wint op Sclessin?

(140 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws