'Twee vaste verdedigers keren te laat terug na interland, Cercle moet schuiven'

'Twee vaste verdedigers keren te laat terug na interland, Cercle moet schuiven'

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 09:51za 17-10-2020 om 09:51

Cercle Brugge mag de Jupiler Pro League heropenen na de recente interlandbreak. Op speeldag negen krijgt het KAA Gent over de vloer. Cercle-coach Paul Clement zal echter moeten puzzelen, want de voorbije interlands hebben voor enkele problemen gezorgd.

Zowel Naomichi Ueda (Japan) als Dimitar Velkovski (Bulgarije) keerden namelijk te laat terug van hun verplichtingen, weet Het Nieuwsblad. Het tweetal, allebei vaste waarde in de achterhoede van Cercle, streek pas vrijdag weer in Brugge neer. Daardoor hebben ze te weinig voorbereiding gehad voor de komst van Gent. Clement liet hen dan ook uit de selectie.

Balen voor Cercle, dat met Johanna Omolo en Aldom Deuro ook op het middenveld al twee pionnen zag afhaken. Zij geraakten niet speelklaar. Gelukkig valt er ook positief nieuws te rapen voor Clement. Dino Hotic gaf het goede voorbeeld en kwam wél tijdig terug uit de interlandbreak, terwijl Alexander Corryn weer fit is. Zij zijn er dus bij, net als 'nieuwkomer' Giulian Biancone. De flankverdediger werd opnieuw gehuurd van AS Monaco.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws