De Laet onthult: Lamkel Zé is even ziek geweest, zonder corona weliswaar

De Laet onthult: "Lamkel Zé is even ziek geweest, zonder corona weliswaar"

17-10-2020 09:34
2

Royal Antwerp FC maakte van de slotdagen van de verlengde transferperiode gebruik om de spelerskern gevoelig te versterken. Daardoor lijkt het liedje van Didier Lamkel Zé stilaan uit op de Bosuil. De wispelturige Kameroener staat bijvoorbeeld niet op de Europese lijst van Ivan Leko. Ritchie De Laet geeft toelichting.

Antwerp houdt Zé eigenlijk wat weg van de A-ploeg. "We zien hem nog altijd in het gebouw. Hij is ook eventjes ziek geweest. Zonder corona weliswaar, maar hij is wel ziek geweest", onthult De Laet bij Eleven Corner. "Hij is al een paar dagen afwezig, laat ons zeggen, dus we hebben nog niet echt met hem moeten delen. Bovendien staat hij ook op de lijst om in de andere kleedkamer te zitten. Zo heel veel zie ik hem eigenlijk niet", lacht de verdediger.

"Het is natuurlijk een groot profiel dat niet op die Europese lijst staat, zoals velen. Nog enkele jongens, zoals Nill (De Pauw, nvdr.), die toch acht wedstrijden heeft gespeeld, staan er niet bij. Junior (Pius, nvdr.) evenzeer, terwijl die de bekerfinale heeft gespeeld. Dat zijn nu eenmaal beslissingen die je als coach moet nemen. Nu is het aan ons, de spelers die wél op de lijst staan, om te laten zien dat hij de goede keuze heeft gemaakt", besluit De Laet.