Lampard en Chelsea beschikken eindelijk over transfer van 45 miljoen

Lampard en Chelsea beschikken eindelijk over transfer van 45 miljoen

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 19:27vr 16-10-2020 om 19:27

Hakim Ziyech zit zaterdag bij de wedstrijdselectie van Chelsea. Dat heeft Frank Lampard bekend gemaakt op de persconferentie. De Marokkaanse spelmaker zal nog niet in de basis beginnen.

Ziyech kwam deze zomer voor 45 miljoen euro over van Ajax, maar maakte zijn competitiedebuut nog niet. Een blessure hield hem de eerste vier speelrondes aan de kant, maar nu is het moment gekomen voor de Marokkaan. Manager Frank Lampard gaf op de persconferentie aan dat de spelmaker klaar is voor speeltijd en zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Southampton bij de selectie zal zitten.

Een basisplaats zit er volgens Lampard nog niet in voor Ziyech, maar de oefenmeester van The Blues hoopt zijn pupil wel wat speeltijd te kunnen geven. Afgelopen week maakte de stilist zijn rentree al in het nationale elftal van Marokko in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Senegal (3-1 winst), waarin Ziyech meteen een assist gaf. Na de thuiswedstrijd tegen The Saints speelt Chelsea dinsdag alweer tegen Sevilla in het kader van de Champions League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws