OHL deinst niet terug voor Anderlecht: “Voor trainers is het niet speciaal”

OHL deinst niet terug voor Anderlecht: “Voor trainers is het niet speciaal”

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 19:13vr 16-10-2020 om 19:13

Oud-Heverlee Leuven gaat komende speeldag op bezoek bij RSC Anderlecht. T2 Issame Charai blikt tegenover Het Nieuwsblad vooruit op de wedstrijd tegen paars-wit.

OHL deinst niet terug voor Anderlecht. “Wij bereiden die wedstrijd op identiek dezelfde manier voor als andere wedstrijden. Voor de trainers is het niet speciaal, maar ik begrijp natuurlijk dat het voor de spelers wel zo is. Toen ik zelf nog voetbalde was het ook altijd speciaal op Anderlecht.”

Toch vindt Charai OHL geen favoriet. “OHL favoriet? Dat zou ik zeker niet zeggen. Integendeel. Op Anderlecht punten pakken is altijd een ongelofelijke uitdaging. We komen recht uit 1B en spelen met nagenoeg hetzelfde elftal, Anderlecht bulkt van het talent. Het is een grotere club met een bredere kern, maar wij zitten inderdaad in een goeie flow en hopen die door te trekken.”

Anderlecht heeft veel kwaliteit. “De individuele kwaliteit is groot bij Anderlecht. Verschillende spelers kunnen de wedstrijd op eender welk moment beslissen. Ze hebben een herkenbare stijl, met verzorgd voetbal van achteren uit, en een heel ambitieuze, enthousiaste trainer. Bij momenten vind ik ze eerlijk gezegd héél goed spelen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws