De Bruyne kampt dan toch met een blessure: Hij zal enkele wedstrijden missen

De Bruyne kampt dan toch met een blessure: "Hij zal enkele wedstrijden missen"

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 15:05vr 16-10-2020 om 15:05

Laatste update: vrijdag 16 oktober 2020 om 15:08vr 16-10-2020 om 15:08

Kevin De Bruyne zal zaterdag niet meespelen in de topper tussen Manchester City en Arsenal. Pep Guardiola bevestigde tijdens een persconferentie dat de Rode Duivel met een blessure kampt en mogelijk enkele wedstrijden aan de kant moet blijven.

De Bruyne moest tijdens de Nations League-match tegen Engeland vroegtijdig naar de kant nadat hij iets voelde. Hij gaf meteen forfait voor de match tegen IJsland en keerde terug naar Manchester. Daar werd ondertussen een blessure vastgesteld bij de middenvelder.

"Kevin De Bruyne zal jammer genoeg niet kunnen meespelen tegen Arsenal", vertelde City-coach Guardiola tijdens een persconferentie. "Hij kwam met een blessure terug van de interlands. Het is niet ernstig volgens mij, maar hij zal toch enkele wedstrijden missen."

De Bruyne klaagde recent nog over de opeenvolging van wedstrijden. Daardoor werd door verschillende analisten gesuggereerd dat hij vroegtijdig terugkeerde naar Manchester om een beetje rust te nemen, maar daar lijkt nu toch niets van aan te zijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws