Walsh vindt onderdak bij KV Mechelen: Heb moeilijke momenten beleefd

Walsh vindt onderdak bij KV Mechelen: "Heb moeilijke momenten beleefd"

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 13:45vr 16-10-2020 om 13:45

KV Mechelen heeft niet alleen Steven Defour gratis binnengehaald. Ook Sandy Walsh kwam transfervrij over. De ex-verdediger van KRC Genk wil zich bij KV Mechelen herlanceren. 

"Door bepaalde redenen werd mijn contract in Waregem niet verlengd", aldus Walsh bij Het Laatste Nieuws. "Ik heb mijn conditie daarna samen met een personal coach op peil gehouden. Ik trainde ook even mee bij Sint-Truiden. Op die manier was ik klaar voor wanneer er een club kwam aankloppen."

Walsh kon pas op 6 oktober bij KV Mechelen tekenen. "In die periode zonder club heb ik moeilijke momenten beleefd. Zeker in de weekends, als je iedereen op televisie matchen ziet spelen. Dan word je wel wat onzeker. De laatste dagen van de transferperiode had ik stress. De spanning steeg. Maar ik ben positief gebleven." 

Het telefoontje van KV Mechelen kwam als geroepen. "Als speler wil je voor een publiek als dit spelen. Malinwa is een traditieclub. En het stadion is zeer knap. Ik ben een speler die graag dicht bij de fans staat. Op vlak van supporters staat KV Mechelen in België zeker in de top drie. Elke club die hier komt spelen, zou schrik moeten hebben. Veel mensen die me kennen, zeggen dat KV en ik een goede 'match' gaat zijn. Dat het gaat klikken. Ik hoop dat te kunnen bevestigen." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws