Kompany moet puzzelen bij Anderlecht: Gebrek aan matchritme

Kompany moet puzzelen bij Anderlecht: "Gebrek aan matchritme"

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 13:15vr 16-10-2020 om 13:15

Anderlecht neemt het zondagavond op tegen revelatie Oud-Heverlee Leuven. Vincent Kompany heeft het niet makkelijk, want hij moet volop puzzelen. Wie brengt Anderlecht aan de aftrap? 

Kompany moet heel wat spelers schrappen voor deze match. "Cobbaut en Trebel zijn nog altijd geblesseerd, Arnstad is geraakt aan het hoofd. Sambi Lokonga is geschorst en Mukairu is nog niet speelklaar. Bovendien hebben we donderdag nog coronatesten gedaan, we wachten het resultaat af", vertelt hij bij Le Soir.

Aanwinsten Miazga en Cullen zijn wél beschikbaar. "Fysiek zijn ze klaar, maar ze missen machtritme. Miazga traint al een tiental dagen met ons, maar Cullen is donderdag pas teruggekomen van de interlandbreak. De spelers die corona hebben gehad recupereren niet allemaal even snel. Voor Bundu, Verschaeren en Delcroix gaat het snel, voor Vlap en Zulj minder. Maar met die twee ging het deze week wel al beter."

Met OHL krijgt Anderlecht een pittige tegenstander. "OHL is een team dat zijn sterktes heel goed kent. Ze gebruiken hun voordelen op een indrukwekkende manier. Het is een team dat naar achter leunt, maar zeer gevaarlijke offensieve wapens heeft."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws