Antwerp niet bang voor Europa League: Continu in contact met UEFA

Antwerp niet bang voor Europa League: "Continu in contact met UEFA"

16-10-2020 12:15 Laatste update: 12:15
1

Antwerp begint volgende week aan zijn avontuur in de Europa League. Het reist meteen af naar Bulgarije voor de clash met Ludogorets. In volle coronatijden is dat natuurlijk niet evident...

"Zonder tegenbericht gaan we ervan uit dat we woensdag gewoon kunnen afreizen", zegt Business & Communications Manager Dimitri Huygen bij Gazet Van Antwerpen. "We staan continu in contact met UEFA, waar het licht op groen staat. Er worden ook enkele duizenden Bulgaarse fans verwacht. Dus wij zijn klaar om met onze beperkte delegatie naar ginder te gaan." 

Bij Antwerp hebben inmiddels vier spelers en zeven stafleden positief getest. "Maar dat maakt de trip er niet moeilijker op", benadrukt Huygen. "Integendeel, zo werd de aandacht nog eens verscherpt. De quarantaine van de personen in kwestie is trouwens quasi voorbij."

Voor Antwerp is het de eerste Europese campagne in meer dan twintig jaar. "Gezien we van ver komen, is elke verplaatsing mooi, maar de omstandigheden zijn jammer. Heel wat fans keken ongelofelijk uit naar die uitwedstrijden."