Murillo over mogelijk vertrek bij Anderlecht: Vraag dat maar aan mijn makelaar

Murillo over mogelijk vertrek bij Anderlecht: "Vraag dat maar aan mijn makelaar"

16-10-2020 08:45
16

RSC Anderlecht is onder Vincent Kompany aan een wisselvallig seizoen bezig, maar Amir Murillo (24) is toch één van de meest regelmatige spelers bij de Brusselaars. De Panamese rechtsachter speelde zich afgelopen zomer zelfs al in de kijker van buitenlandse clubs.

Zelf wil Murillo echter niks kwijt over mogelijke interesse. Zijn focus ligt namelijk volledig op Anderlecht. "Dat moet je aan mijn makelaar vragen. Mijn ambitie is eerst om met Anderlecht in de Champions League te voetballen. Ja, ik vind dat realistisch als ik kijk naar het potentieel van onze ploeg. We hebben het talent en de kwaliteit om elke match te winnen", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Tegen OH Leuven krijgt Anderlecht alvast de kans om de kansloze nederlaag tegen Club Brugge (3-0)  van zich af te spelen. "Dat was een momentopname. Ja, Club Brugge was die dag beter, maar wij verloren ook af en toe onze concentratie. Het is aan ons om de kloof met Brugge te verkleinen", gelooft Murillo dat Anderlecht nog mooie dingen kan laten zien.