'Real Madrid en Liverpool laten oog vallen op volgende Dortmund-parel'

'Real Madrid en Liverpool laten oog vallen op volgende Dortmund-parel'

15-10-2020 10:15
3

Liverpool en Real Madrid hebben verregaande interesse in Borussia Dortmund-parel Giovanni Reyna. De zeventienjarige middenvelder kent een uitstekende start van het nieuwe Bundesliga-seizoen.

Dat is ook Real en Liverpool opgevallen, meldt Marca. Reyna vertrok in 2019 van New York City FC naar Dortmund, waar hij al snel uitgroeide tot een sensatie. Of Real in de volgende transferperiode al een poging gaat wagen, laat de Spaanse krant in het midden. De Koninklijke is goed bezet op de positie van Reyna: Isco, Rodrygo Goes, Vinicius Junior, Luka Modric, Eden Hazard, Mariano Diaz and even Fede Valverde kunnen op zijn positie spelen.

Reyna speelt zijn wedstrijden bij Dortmund normaliter op de positie van aanvallende middenvelder, achter Erling Haaland. Hij kan echter ook op andere posities, bijvoorbeeld als vleugelaanvaller, uit de voeten. Hij maakte zijn debuut in het eerste elftal van Dortmund in januari. Dit seizoen maakt Reyna wederom indruk: hij kwam in de drie wedstrijden in actie, gaf vier assists en kwam zelf één keer tot scoren.