UPDATE: ‘Gesprek Fan Board op Anderlecht verloopt constructief’

UPDATE: ‘Gesprek Fan Board op Anderlecht verloopt constructief’

Gepubliceerd: donderdag 15 oktober 2020 om 07:28do 15-10-2020 om 07:28

Laatste update: zaterdag 17 oktober 2020 om 08:12za 17-10-2020 om 08:12

Het Fan Board van RSC Anderlecht had een gesprek gevraagd met de club na de berichten over de financiële problemen. Het bestuur van Anderlecht gaat daarmee akkoord volgens Het Laatste Nieuws.

De oproep krijgt gehoord: ‘Het management van Anderlecht heeft contact opgenomen met de Fan Board, de vereniging die de RSCA-supporters vertegenwoordigt. De Fan Board had een gesprek gevraagd met de clubleiding na de berichten over een interne machtsstrijd en de financiële problemen. Met succes dus, want Anderlecht heeft voorgesteld om deze week nog samen te zitten’, klinkt het.

Ook voorzitter Wouter Vandenhaute zou op de vergadering aanwezig zijn. Voor de preses zal het een eerste echte kennismaking worden met de supporters van Anderlecht. ‘Off the record benadrukt men intussen op Anderlecht dat alle partijen er alles aan doen om tot een constructieve oplossing te komen. Er zou voor het einde van de maand een doorbraak moeten zijn.’

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Wouter Vandenhaute en consorten in gesprek is gegaan met de Anderlecht-fans. ‘Die kwam er op vraag van die laatste partij, nadat bleek dat Anderlecht het seizoen zal afsluiten met een recordverlies van ongeveer 36 miljoen euro. De schuldenberg bedraagt bijna 100 miljoen euro en Vandenhaute gaf meer uitleg bij de financiële situatie van de club. Alles verliep naar verluidt in een constructieve sfeer’ ,klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws