Breaking news

Vergooit Vanden Borre weer een kans? ‘Al twee weken afwezig bij Anderlecht’

OFFICIEEL: West Ham haalt Championship-sensatie Benrahma in huis

OFFICIEEL: West Ham haalt Championship-sensatie Benrahma in huis

Gepubliceerd: woensdag 14 oktober 2020 om 22:00wo 14-10-2020 om 22:00

Laatste update: vrijdag 16 oktober 2020 om 22:30vr 16-10-2020 om 22:30

West Ham United komt steeds dichterbij een deal met Brentford over smaakmaker Saïd Benrahma. The Hammers willen ruim 33 miljoen euro neerleggen voor de vleugelaanvaller.

Dat meldt de BBC. Het gaat om een vast bedrag van ruim 27 miljoen euro, waarna er nog acht miljoen euro in termijnen wordt overgemaakt door West Ham. Benrahma moet bij de Premier League-club de vervanger worden van Felipe Anderson, die naar FC Porto vertrokken is.

Benrahma wordt donderdag medisch gekeurd bij West Ham. Brentford wilde in eerste instantie niet meewerken aan een vertrek van de Algerijns international, maar Benrahma wil koste wat kost Premier League-voetbal spelen. Vorig seizoen kwam hij tot 17 doelpunten in 43 wedstrijden in het Championship.

Brentford gaat een flinke winst pakken op Benrahma, die twee jaar geleden voor ruim vier miljoen euro overkwam van het Franse Nice. Bijna had hij dit seizoen met Brentford in de Premier League gespeeld, maar in de finale van de play-offs om promotie ging het voor The Bees mis tegen Fulham.

Update: West Ham United heeft op de laatste dag van de Engelse transferperiode toegeslagen: Benrahma mag zich Hammer noemen. De vijfvoudig international van Algerije wordt voor één jaar gehuurd en maakt daarna een permanente overstap.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws