Loopt er nog groter talent dan Doku rond bij Anderlecht? Doet denken aan Musonda

Loopt er nog groter talent dan Doku rond bij Anderlecht? "Doet denken aan Musonda"

Gepubliceerd: woensdag 14 oktober 2020 om 21:15wo 14-10-2020 om 21:15

Bij RSC Anderlecht kiest men de voorbije jaren volop voor de jeugd en hoopt men dat de grote talenten doorbreken. Met Jérémy Doku zag paars-wit al één bijzonder groot talent vertrekken. Volgens Pär Zetterberg loopt er echter nog één ander groot goudhaantje rond bij de Brusselaars.

Sterker nog, volgens de ex-speler/werknemer van Anderlecht was Doku zelfs niet de meest getalenteerde jongeling bij Anderlecht. "Doku is heel sterk één tegen één, maar Lokonga heeft het grootste potentieel", klinkt het bij La Capitale.

"Sambi Lokonga doet me denken aan Charly Musonda. Hij maakte alleen nooit het verschil, maar hij liet anderen beter spelen. Sambi is nog wat onregelmatig. In een groter kampioenschap en omringd door betere spelers zal hij zijn talent ten volle laten zien", geeft de Zweed aan.

Sambi Lokonga lijkt alvast aan zijn laatste seizoen bij Anderlecht bezig. Door de financiële problemen moet RSC Anderlecht dringend op zoek naar geld en moet het dus ook spelers verkopen. Eén van de jonkies die kan/moet vertrekken is naar verluidt Sambi Lokonga.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws