''Huiswerk' van Koeman: extra trainingsuren voor Dembélé na Deadline Day'

''Huiswerk' van Koeman: extra trainingsuren voor Dembélé na Deadline Day'

14-10-2020 18:14

FC Barcelona-aanvaller Ousmane Dembélé liep op Deadline Day een transfer mis en heeft vervolgens de training in Catalonië hervat. Volgens het Catalaanse medium Esport 3 was er geen sprake van vrijwillige sessies, maar trainde de Fransman in opdracht van trainer Ronald Koeman.

Dembélé miste een groot deel van het vorige seizoen vanwege een blessure en was ook niet okselfris tijdens de voorbereiding. Koeman heeft de buitenspeler daardoor extra 'huiswerk' meegegeven, meldt Esport 3. Terwijl de overige spelers vrij kregen of af mochten reizen naar de nationale ploeg, werd Dembélé geacht zich op het trainingsveld te melden en aan zijn fitheid te werken.

De vleugelaanvaller heeft dus niet op eigen initiatief extra uren gemaakt. Esport 3 benadrukt echter dat er geen sprake was van straftraining. Of Dembélé meer uitzicht op speeltijd krijgt, zal nog moeten blijken. De Fransman is volgens Diario SPORT één van de vier 'lelijke eendjes' in de Catalaanse selectie en viel dit seizoen vooralsnog alleen in tegen Villarreal.