OFFICIEEL: Vázquez heeft KAS Eupen verlaten, middenvelder beëindigt contract

OFFICIEEL: Vázquez heeft KAS Eupen verlaten, middenvelder beëindigt contract

14-10-2020 12:47 Laatste update: 12:59
44

Victor Vázquez is niet langer meer een speler van KAS Eupen. Dat hebben de Panda's woensdag laten weten via de officiële kanalen. 'Wegens persoonlijke omstandigheden heeft de Spanjaard de club verlaten', klinkt het bij Eupen.

Slechts twee maanden geleden tekende de ex-speler van Club Brugge zijn contract bij KAS Eupen. Dat heeft hij nu alweer laten verscheuren. 'KAS Eupen betreurt de beslissing van Vázquez, maar begrijpt wel zijn persoonlijke en menselijke motieven. Eupen heeft daarom ingestemd om de samenwerking met Vázquez vroegtijdig te beëindigen.'

Jordi Condom, de sportdirecteur van Eupen. "We betreuren de beslissing van Victor Vázquez. Hij is een sterke speler en had ons team kunnen helpen om een ​​goed seizoen te hebben. We respecteren echter zijn wens om zijn contract om persoonlijke redenen te beëindigen. We wensen Victor het allerbeste."

Op 18 augustus tekende Vázquez voor Eupen. Zijn debuut voor de Panda's kende de Spanjaard pas op 27 september. Toen stond hij in de basis tegen RSC Anderlecht en hielp Eupen aan een 1-1 gelijkspel in het Lotto Park. Nadien ontbrak hij al tegen Cercle Brugge.