Ernst en duur blessure De Bruyne is gekend: ‘Stramheid in de spieren’

Ernst en duur blessure De Bruyne is gekend: ‘Stramheid in de spieren’

12-10-2020 21:34 Laatste update: 14-10-2020 09:13
45

Kevin De Bruyne keert met onmiddellijke ingang terug naar zijn club. Hij ondervindt te veel hinder om te kunnen spelen tegen IJsland woensdag. Dat werd zonet bekend gemaakt op de website van de Belgian Red Devils.

De Bruyne die zondag ook vroeg om zijn vervanging omdat hij zich niet 100% voelde, keert terug naar Manchester City om daar te bekijken hoe ernstig het is. Hij is niet fit genoeg om te spelen tegen IJsland.

Update: Kevin De Bruyne uitte zijn onvrede al over de drukke planning en Het Laatste Nieuws meldt dat de middenvelder ook ‘een gebrek aan rust heeft’. Manchester City zou Roberto Martinez ook al hebben gewaarschuwd ‘dat De Bruyne stilaan riskeerde om in het rood te gaan’.

Update: Het Laatste Nieuws maakt de blessure van Kevin De Bruyne bekend. Het was niet duidelijkheid wat er aan de hand was met de middenvelder, maar KDB kampt met stramheid in één van zijn spieren. Onderzoek bij Manchester City heeft aangetoond dat De Bruyne een ontstekingsgevoel heeft. Hij zou komend weekend wel kunnen spelen tegen Arsenal mits een goede behandeling.