Leko over vier coronagevallen bij Antwerp: We willen hem snel terugzien

Leko over vier coronagevallen bij Antwerp: "We willen hem snel terugzien"

12-10-2020 19:28
0

Ivan Leko was maandag de eregast tijdens de loting van de 1/16e finales van de Croky Cup. De trainer van Royal Antwerp FC kreeg natuurlijk een vraag over de vier coronagevallen bij zijn ploeg. Hij bevestigde dat Jordan Lukaku positief testte, net als Alexis De Sart, Sander Coopman en Abdoulaye Seck .

"De voorbije week was moeilijk voor ons", vertelde Leko aan Het Laatste Nieuws. "Maar dat geldt niet enkel voor Antwerp. We moeten deze situatie accepteren en proberen om onze verantwoordelijkheid te nemen. Hopelijk kunnen we de verspreiding van het virus deze week afremmen of stoppen. Maar eens corona toeslaat, kan het voor weken of maanden zijn."

De coach van de Great Old bevestigde nadien dat Lukaku bij de vier besmette spelers is. "Jammer genoeg, uiteraard. Want we wilden hem zo snel mogelijk op het trainingsveld zien, omdat we verwachten dat hij belangrijk voor ons zal zijn dit seizoen. Maar fysiek is hij nog niet top.” 

De andere besmette spelers zijn Seck, De Sart en Coopman. "Hopelijk blijft het daarbij, want we zullen al onze spelers kunnen gebruiken", besloot Leko.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie