Nygren: Ik had wel verwacht dat het anders ging lopen bij Genk

Nygren: "Ik had wel verwacht dat het anders ging lopen bij Genk"

11-10-2020 23:30 Laatste update: 23:32
4

Bij KRC Genk besloot men deze zomer om tijdelijk afscheid te nemen van Benjamin Nygren. De negentienjarige Zweed, waar Genk nog 3,7 miljoen euro voor heeft betaald, werd voor twee seizoenen verhuurd aan sc Heerenveen. De behandeling van Genk verbaasde Nygren ook.

De Zweed werd met grote verwachtingen door Genk in huis gehaald, maar uiteindelijk speelde hij maar zeven partijen voor de club. "Ik ga niet zeggen dat ik teleurgesteld ben in Genk, maar ik had wel verwacht dat het anders zou lopen", aldus Nygren bij Fotbollskanalen.

"Ik scoorde bij mijn debuut, maar in de volgende match werd ik bij de rust gewisseld en daarna heb ik het hele seizoen geen minuut meer gespeeld. Ik denk niet dat er veel spelers die situatie al meegemaakt hebben", doet Nygren zijn verhaal.

Ook dit seizoen kon hij niet doorbreken. "Dit seizoen was het eigenlijk hetzelfde. Het is niet dat ik veel kansen gekregen heb en die niet gegrepen heb. Soms heb ik het goed gedaan, soms oké. Ik had gedacht dat ik meer kansen zou krijgen. Maar ik ben niet boos op Genk en ik ga niets slechts over de club zeggen", besluit Nygren.