Breaking news

"De spelers van KAA Gent zijn enkel stoer als ze nieuwe coach willen"

Geel gevaar voor Frenkie de Jong: Hoor het wel eens van familie en vrienden

Geel gevaar voor Frenkie de Jong: "Hoor het wel eens van familie en vrienden"

Gepubliceerd: zondag 11 oktober 2020 om 18:00zo 11-10-2020 om 18:00

Frenkie de Jong moet op zijn tellen passen in de Nations League-wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina. Bij een volgende gele kaart is hij geschorst voor de kraker tegen Italië.

Eén ding mag De Jong zondagavond niet overkomen. "Dat ik geel pak?", vult De Jong het zelf in voor de camera van de NOS. "Ik zal proberen niet te veel te klagen bij de scheidsrechter, want daar heb ik zeker een handje van. Ik hoor het weleens van mijn familie en vrienden, maar de trainer (Frank de Boer, red.) heeft me nog niet bij zich geroepen."

De Jong heeft tegen Bosnië zijn basisplaats terug, nadat hij werd gespaard tegen Mexico. "We zullen zien of ik in vorm ben. De laatste wedstrijd tegen Sevilla (1-1 met FC Barcelona, red.) speelde ik niet goed, maar dat is alweer een tijdje geleden." Op de suggestie dat hij de belangrijkste speler van Oranje is, antwoordt de middenvelder: "Zo voel ik het zelf niet. Het hangt bij ons niet van één iemand af, dus ook zeker niet van mij. Hopelijk kan ik laten zien dat ik in vorm ben."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws