KVO als opstap naar Premier League: ‘Ik wil naar een grote club’

KVO als opstap naar Premier League: ‘Ik wil naar een grote club’

11-10-2020 13:00

De transfer van Cameron McGeehan lijkt een schot in de roos te gaan worden voor KV Oostende. De Engelsman wist al meermaals te overtuigen, en denkt al aan een stap hogerop.

De 25-jarige middenvelder wist snel een basisplek te veroveren en scoorde ook al twee keer. Die prestaties geven de ambitieuze McGeehan alvast vleugels, KVO zal niet het eindstation worden. "Ik ben ambitieus dus wil ik ook zo hoog mogelijk kunnen spelen", aldus de speler tegenover Yorkshire Post.

McGeehan spreekt zijn ambities uit, en heeft ook concrete doelstellingen. "Het is absoluut mijn doel om terug naar Engeland terug te keren. Liefst bij een grote club", aldus de aanwinst. KV Oostende is de club die hem daarbij moet helpen, tegenover het Engelse nieuwsmedium legt hij uit waarom hij voor KVO koos.

"Na de promotie met Barnsley voelde het aan alsof ik tegen een muur liep. Zeker omdat het voor Barnsley moelijk zou worden om te concurreren in de Championship. Daarom dat ik voor België koos. Hier kan ik nieuwe dingen leren en mijn niveau op trekken", aldus McGeehan.