Interesse van Inter in Vanheusden neemt toe: ‘In de winter opnieuw rond de tafel’

Interesse van Inter in Vanheusden neemt toe: ‘In de winter opnieuw rond de tafel’

11-10-2020 12:30
15

Zinho Vanheusden beleeft prettige weken. Bij Standard groeit de verdediger naar zijn allerbeste vorm toe, afgelopen week mocht hij ook zijn debuut bij de Rode Duivels vieren. Die prestaties ontgaan ook Inter Milaan niet, de Italiaanse topclub volgt Vanheusden nauwgezet.

Vanheusden doorliep een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Inter, in de zomer van 2019 ruilde de 21-jarige verdediger de Italianen echter in voor eerste liefde Standard. De Luikenaars legden maar liefst 12 miljoen euro op tafel voor Vanheusden, Inter wist echter een optie te bemachtigen om de Rode Duivel voor 20 miljoen euro terug te kopen.

Volgens La Gazetta dello Sport denken ze er bij Inter serieus over na om die optie binnenkort in de praktijk om te zetten. Dat is geen verassing natuurlijk, afgelopen zomer zouden er ook al gesprekken hebben plaatsgevonden om Vanheusden weer naar Milaan te halen. Uiteindelijk kwam de deal er niet, maar deze winter zouden de clubs opnieuw rond de tafel gaan zitten. Als Vanheusden zich zo blijft ontwikkelen lijkt een transfer naar Italië een kwestie van tijd.