Dejaegere deed beroep op Bayat: Kan geen slecht woord zeggen

Dejaegere deed beroep op Bayat: "Kan geen slecht woord zeggen"

10-10-2020 21:58

Voor Brecht Dejaegere kwam er deze zomer een eind aan zijn verhaal bij KAA Gent. De middenvelder trok naar het Franse Toulouse. Om die transfer te verwezenlijken deed Dejaegere een beroep op Mogi Bayat.

In het verleden was Gunther Thibaut nog de makelaar van Dejaegere, maar de middenvelder koos ervoor om te veranderen. Bayat hielp uiteindelijk aan zijn transfer. "Samen met Karim Mejjati”, vertelt Dejaegere bij De Krant van West-Vlaanderen.

"Ik heb het trouwens altijd heel goed kunnen vinden met Gunter. We zijn op een heel volwassen manier uit elkaar gegaan en hebben nog geregeld contact. Vorig jaar zat ik al bijna samen met Mogi Bayat. Maar toen heb ik de boot nog wat afgehouden"

"Maar ik kan er geen slecht woord over zeggen. Hij ging heel professioneel te werk, heel meelevend. Ik had het gevoel dat het nodig was dat ik vertrok. Het was heel duidelijk dat het Gentse bestuur niet meer op me rekende", aldus Dejaegere.

Dejaegere wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door Toulouse, dat ook een aankoopoptie heeft. Bij de Franse club speelde hij tot dusver vier partijen.