Dan weet je dat het makkelijker wordt, Westerlo komt met schitterend nieuws

Dan weet je dat het makkelijker wordt, Westerlo komt met schitterend nieuws

10-10-2020 18:46

KVC Westerlo zat de afgelopen weken in de hoek waar de klappen vielen. Dat kwam vooral doordat het coronavirus stevig huishield in de Kempen. Zaterdag kwam Westerlo evenwel met schitterend nieuws naar buiten. 'Geen enkele speler of medewerker testte nog positief op het covid-19 virus!', klinkt het opgelucht.

'We hebben jullie al enkele weken telkens slecht nieuws moeten brengen in verband met het covid-19 virus dat zich in een mum van tijd verspreidde in ’t Kuipje. Onze club heeft er van afgezien en er zijn heel wat wedstrijden uitgesteld maar de voorbije dagen klonk een eerste positieve noot in heel het verhaal', begint Westerlo haar verhaal.

Daarna volgt de opluchting. 'Geen enkele speler of medewerker testte nog positief op het covid-19 virus!'. Nu alles terug goed is, gaat Westerlo er alles aandoen om het zo te houden. 'KVC Westerlo blijft zijn richtlijnen strikt naleven en hoopt zo het virus voor eens en voor altijd uit ’t Kuipje te verbannen. #enallemaalsamen gaan we morgen met onze supporters opnieuw te genieten van een pot voetbal in een coronaproof gevuld ’t Kuipje.'