Twijfels over Madrileen Hazard: 'Is hij wel gemotiveerd genoeg?'

Twijfels over Madrileen Hazard: 'Is hij wel gemotiveerd genoeg?'

10-10-2020 16:15
7

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn bezig aan de laatste jaren van hun carrière. De twee supersterren zijn inmiddels in de dertig waardoor er al wordt uitgekeken naar hun opvolgers en potentiële Gouden Bal winnaars. Clarence Seedorf ziet drie Rode Duivels wel als kanshebbers.

De Nederlander vraagt zich vooral op wie Messi en Ronaldo zullen opvolgen. "Er zijn genoeg spelers die dat kunnen", klinkt het bij AS. "Neymar had een goed seizoen en dan hebben we ook nog een middenvelder zoals Kevin De Bruyne."

Ook Eden Hazard is volgens hem een mogelijke opvolger. "Ik heb altijd gezegd dat Hazard even goed kan worden, maar de vraag luidt of hij wel daar wel gemotiveerd genoeg voor is", is Seedorf kritisch. Ook één andere Belg kan hem bekoren. "En dan heb je nog Lukaku, die geweldig was vorig seizoen. Hij is echt een stuk beter geworden."

"Misschien vergeet ik er nog een paar", vervolgt Seedorf. "Lewandowski speelde een topseizoen, Coutinho, Mané, Salah, al deze spelers", somde de Nederlander op.