Milicevic (34) zoekt een Belgische club: Ik hoop er mijn carrière af te sluiten

Milicevic (34) zoekt een Belgische club: "Ik hoop er mijn carrière af te sluiten"

10-10-2020 09:01
4

Danijel Milicevic (34) zit zonder club. Nadat zijn contract eind vorig seizoen afliep bij KAS Eupen, besliste de Duitstalige club om hem geen nieuwe overeenkomst aan te bieden. De ex-kampioenenmaker van KAA Gent wil echter nog niet stoppen met voetballen.

Ondanks zijn leeftijd hoopt Milicevic dat één of andere profclub alsnog op de proppen komt. Bij La Dernière Heure geeft de aanvallende middenvelder aan dat het niet simpel is om een nieuwe club te vinden. "Ik ben zeker nog niet gestopt. Mijn makelaar Mogi Bayat zoekt een club, maar met corona is het niet makkelijk."

Wat wel lijkt vast te staan is dat Milicevic zijn laatste uitdaging er eentje in België wordt, hetzij in de Jupiler Pro League, hetzij in Eerste Klasse B. Milicevic werd eerder al gelinkt aan Union Saint-Gilloise, maar dat is niet alles. "Dat ik bij Deinze werd genoemd? Ik hoorde dat ook, maar ik heb nooit een telefoon gehad. Ik hoop alvast mijn carrière in België af te sluiten."

Milicevic streek in 2011 neer in de Belgische competitie. In de Jupiler Pro League voetbalde de Zwitser maar liefst 202 wedstrijden voor onder meer KAS Eupen, Sporting Charleroi, Gent en terug Eupen. Zijn hoogtepunten beleefde Milicevic bij Gent, waar hij in 2015 kampioen werd en een sterke Champions League-campagne speelde.