Man City geeft Messi niet op en stookt het vuurtje nog wat op

Man City geeft Messi niet op en stookt het vuurtje nog wat op

09-10-2020 23:56
3

Hoewel er sprake lijkt van een status quo tussen FC Barcelona en Lionel Messi, zet Manchester City de boel in Camp Nou nog maar eens op scherp. Algemeen directeur Omar Berrada benadrukt dat de Premier League-topclub de financiële middelen heeft om de Argentijnse ster aan te trekken.

Nadat Messi afgelopen zomer zijn vertrekwens kenbaar had gemaakt bij Barça, werd vooral een hereniging met Pep Guardiola bij Manchester City als optie genoemd. De 33-jarige aanvaller besloot uiteindelijk af te zien van een arbitragezaak tegen de Catalanen, maar de Engelsen zitten nog altijd op het vinkentouw, zo benadrukt Berrada.

"Hij is een fenomenaal talent, de beste speler van zijn generatie. Ik denk dat elke club in de wereld de mogelijkheden zou onderzoeken om hem te halen", vertelt de City-directeur aan Manchester Evening News. In het Ethiad Stadium staan de seinen in ieder geval op groen voor Messi. "We hebben de financiële kracht om de investering te maken."

"Het is lastig te raden wat er gaat gebeuren. Als je denkt aan die twee weken waarin alles speelde bij Barcelona, dan is het bijna onmogelijk een voorstelling te maken van wat er komende zomer gaat gebeuren", besluit Berrada.