Tainmont doet na vertrek bij KV Mechelen zelf ultieme oproep om club te vinden

Tainmont doet na vertrek bij KV Mechelen zelf ultieme oproep om club te vinden

08-10-2020 14:11
2

De transferperiode is afgelopen en clubs kunnen nu enkel nog maar vrije spelers in huis halen. Clément Tainmont is er daar één van. De 34-jarige flankaanvaller zoekt na zijn vertrek bij KV Mechelen naar een nieuwe club. Op Twitter doet hij nu zelf een oproep.

Bij KV Mechelen besloot men om deze zomer afscheid te nemen van de promotieheld. De nu 34-jarige flankaanvaller heeft nog geen nieuwe club gevonden, maar denkt nog niet aan stoppen met voetballen.

'Sinds het begin van maart zit ik door dat duivelse Covid-19 virus helemaal stil en kreeg ik de mogelijkheid niet meer om mijn passie te beoefenen, om elke ochtend op te staan en van de kans te profiteren om op een voetbalveld te staan. Op 30 juni liep mijn contract bij KV Mechelen af en sindsdien heb ik geen club meer. De transferperiode is afgelopen en nog geen enkele club heeft me tot dusver gecontacteerd', schrijft hij.

'Ja, ik ben 34 jaar oud en mijn vorige club heeft me amper speeltijd gegeven en liet mijn zelfvertrouwen naar nul zakken. Maar ik wil nog blijven spelen. Ik wil in een vestiaire zitten met mijn ploegmaats en elke dag het beste van mezelf geven op trainingen en tijdens wedstrijden.'

'Ik wil vooruit blijven gaan en hoop dat iemand me een kans geeft om mijn dromen waar te maken', aldus Tainmont, die op deze manier hoopt toch nog een club te vinden.