Lestienne staat meteen aan het kanon bij comeback voor Standard

Lestienne staat meteen aan het kanon bij comeback voor Standard

08-10-2020 11:30
3

Maxime Lestienne is opnieuw fit bij Standard. De flankspeler maakte zijn comeback in een oefenpartij tegen Seraing en pikte meteen zijn goaltje mee. 

Door de interlandbreak is er deze week geen voetbal in de Jupiler Pro League. Standard plande echter wel een oefenmatch om een aantal bankzitters speelminuten te geven. Ook Lestienne en Samuel Bastien, die allebei terugkomen uit blessure, mochten aan de match starten. Verder kon zomeraanwinst Eddy Sylvestre zijn debuut maken voor Standard.

Net voor de rust kon Lestienne voor de 1-0 zorgen, maar die stand bleef niet op het bord staan. Seraing stootte iets na het uur terug via Gueye. De 1-1 was meteen ook de eindstand. Standard mag zich na de interlandbreak opmaken voor een topper, want op zaterdag 17 oktober komt Club Brugge op bezoek.

Het elftal van Standard bestond uit: Henkinet, Pavlovic, Sissako, Dussenne (46e Nekadio), Mabani, Bastien (60e Landu), Shamir (70e Ngoye), Sylvestre (60e Calut), M. Carcela (46e M-A. Balikwisha), Lestienne (60e Cop) en Tapsoba.