Sanneh en Milic wilden Anderlecht niet verlaten: “Omdat ze goed betaald worden”

Sanneh en Milic wilden Anderlecht niet verlaten: “Omdat ze goed betaald worden”

07-10-2020 10:45 Laatste update: 10:48
35

RSC Anderlecht kon verschillende overbodige slijten, maar Antonio Milic en Bubacarr Sanneh wilden RSC Anderlecht niet verlaten. Peter Verbeke spreekt tegenover Het Nieuwsblad over de situatie.

“Veel overbodigen, zoals Sa, Didillon en Abazaj, zijn weg. Alleen Sanneh en Milic wilden niet vertrekken omdat ze hier zo goed betaald worden”, begint Verbeke. “Tja, hun contract ontbinden kost ook geld. We moeten voorlopig leven met dat onevenwicht in de kleedkamer, maar zulke lonen zoals vroeger betalen we nooit meer. Vaak komen makelaars hier nog met het idee het grote geld op te strijken, maar tevergeefs. Ik werk met barema’s en als een speler die wil overschrijden, is het njet.”

Verder verliet Doku wel Anderlecht. Spelers zoals Sambi Lokonga worden in toekomst mogelijk ook verkocht om weer geld te hebben. “In de toekomst moeten we noodgedwongen transfers vermijden. Dat maakt het moeilijk om een sportieve visie uit te stippelen. Daarom hoop ik op een meer structurele oplossing. Ik hou me ver van alle discussies met aandeelhouders, maar hoop toch dat de mensen uit het verleden ook eens denken aan de toekomst van Anderlecht.”