Degryse ziet het helemaal zitten met Lukaku bij Antwerp: Ideale club

Degryse ziet het helemaal zitten met Lukaku bij Antwerp: "Ideale club"

06-10-2020 19:47

Royal Antwerp FC verbaasde vlak voor het verstrijken van de transfermarkt vriend en vijand door de komst Jordan Lukaku aan te kondigen. De linkerflankspeler wordt voor een jaartje gehuurd van SS Lazio. Dat vindt Marc Degryse een uitstekende zet.

De analist ziet verschillende redenen waarom Lukaku een voltreffer kan zijn voor Antwerp. "De Belgische competitie, en zeker bij een ambitieuze ploeg zoals Antwerp, in het systeem dat Leko speelt met wingbacks, om er de concurrentie aan te gaan met Jukleröd ...", somt Degryse enkele aspecten op bij Het Laatste Nieuws.

The Great Old. "Ik denk dat het voor hem een ideale club is", stelt Degryse onomwonden, al plaatst hij ook één kanttekening. "Belangrijkste zal zijn: blijft hij fit?", klinkt het.

In zijn voorbije seizoen bij Lazio kwam de 26-jarige Lukaku amper in actie door veelvuldig blessureleed. Voordien verzamelde hij er een zeventigtal wedstrijden, maar een echte basiskracht werd hij nooit in Rome. Lukaku voetbalde eerder voor RSC Anderlecht en KV Oostende.